Name It Eindhoven zoekt collega’s

Welkom in de wereld van Name It!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je altijd al interesse gehad in kids-fashion en het helpen van ouders bij het maken van de beste beslissingen voor hun kleintjes? Dan is Name It op zoek naar jou! Zij zoeken gemotiveerde collega’s voor verschillende functies in hun winkel.

Store manager Als store manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de winkel. Je hebt leidinggevende capaciteiten, kunt goed organiseren en je hebt een passie voor kids-fashion. Je zorgt ervoor dat zowel het team als de klanten zich thuis voelen in de winkel.

Verkoopmedewerker Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de Name It winkel. Je helpt klanten met het vinden van de perfecte outfit voor hun kleintjes en zorgt voor een prettige winkelervaring. Klantgerichtheid en productkennis staan bij jou hoog in het vaandel.

Vakantiekracht Ben je op zoek naar een leuke en leerzame vakantiejob? Als vakantiekracht ondersteun je het team in drukke periodes en draag je bij aan een optimale klantbeleving. Een ideale manier om ervaring op te doen en iets bij te verdienen in je vrije tijd.

Lijkt het jou leuk om het team van Name It te versterken en een bijdrage te leveren aan een winkel vol vrolijke kinderkleding? Solliciteer dan direct, klik hier!

Misschien vind je dit ook interessant