ICI Paris XL geuren voor Hem & Haar

ICI Paris XL geuren voor hem & haar

Al het ideale geschenk gevonden voor in de schoen? Een geur is altijd het mooiste geschenk! Voor hem & haar kun je terecht bij ICI Paris XL. En de sint maakt er een fantastisch geschenk van door het mooi in te pakken maar geeft ook nog eens 25% korting op bijna alle geuren vanaf 50 ml! Dank u Sinterklaasje……… euh #iciparisxl

Geplaatst door Piazza Center op vrijdag 1 december 2017

Al het ideale geschenk gevonden voor in de schoen? Een geur is altijd het mooiste geschenk! Voor hem & haar kun je terecht bij ICI Paris XL. En de sint maakt er een fantastisch geschenk van door het mooi in te pakken maar geeft ook nog eens 25% korting op bijna alle geuren vanaf 50 ml! Dank u Sinterklaasje……… euh ICI Paris XL

You may also like

Geef een reactie